Preview (2 of 6 pages)

Preview Extract

Chapter 5
1. Convert 5.3 kilograms to an equivalent amount in pounds.
1. 2.4 pounds
2. 11.66 pounds
3. 10.6 pounds
4. 2.7 pounds
Answer: 2
Rationale:
2.2 pounds per 1 kilogram.
2. Convert 8 pounds, 8 ounces to an equivalent amount in kilograms.
1. 17.6 kilograms
2. 4 kilograms
3. 3.86 kilograms
4. 18.7 kilograms
Answer: 3
Rationale:
2.2 pounds per 1 kilogram.
3. Convert 54 kilograms to an equivalent amount in pounds.
1. 108 pounds
2. 24.54 pounds
3. 118.8 pounds
4. 27 pounds
Answer: 3
Rationale:
2.2 pounds per 1 kilogram.
4. Convert 45 kilograms to an equivalent amount in pounds.
1. 23 pounds
2. 20.45 pounds
3. 104.2 pounds
4. 99 pounds

Answer: 4
Rationale:
2.2 pounds per 1 kilogram.
5. Convert 176 pounds to an equivalent amount in kilograms.
1. 80 kilograms
2. 387.2 kilograms
3. 94 kilograms
4. 354 kilograms
Answer: 1
Rationale:
2.2 pounds per 1 kilogram.
6. Convert 2 1/2 pints to an equivalent amount in milliliters.
1. 600 milliliters
2. 900 milliliters
3. 1000 milliliters
4. 1250 milliliters
Answer: 4
Rationale:
1 pint per 500 milliliters.
7. Convert 2 teaspoons to an equivalent amount in milliliters.
1. 10 milliliters
2. 30 milliliters
3. 7.5 milliliters
4. 20 milliliters
Answer: 1
Rationale:
1 teaspoon per 5 milliliters.
8. Convert 135 mL to an equivalent amount in tablespoons.
1. 9 tablespoons
2. 3 tablespoons

3. 0.33 tablespoons
4. 135 tablespoons
Answer: 1
Rationale:
1 tablespoon per 15 milliliters.
9. Convert 25 mL to an equivalent amount in ounces.
1. 750 ounces
2. 8.3 ounces
3. 5 ounces
4. 0.83 ounce
Answer: 4
Rationale:
30 milliliters per 1 ounce.
10. Convert 12 ounces to an equivalent volume in milliliters.
1. 6 mL
2. 60 mL
3. 366 mL
4. 3600 mL
Answer: 3
11. Convert 10 inches into an equivalent amount in centimeters.
1. 4 centimeters
2. 25 centimeters
3. 0.25 centimeter
4. 40 centimeters
Answer: 2
Rationale:
1 inch per 2.5 centimeters.
12. Convert 75 centimeters to an equivalent amount in inches.
1. 3 inches
2. 187.5 inches

3. 30 inches
4. 34.1 inches
Answer: 3
Rationale:
1 inch per 2.5 centimeters.
13. Convert 4.5 inches to an equivalent amount in centimeters.
1. 1.8 centimeters
2. 11.25 centimeters
3. 2 centimeters
4. 9.9 centimeters
Answer: 2
Rationale:
1 inch per 2.5 centimeters.
14. Convert 35 centimeters to an equivalent amount in inches.
1. 87.5 inches
2. 15.9 inches
3. 77 inches
4. 14 inches
Answer: 4
Rationale:
1 inch per 2.5 centimeters.
15. Convert 20 centimeters to an equivalent amount in inches.
1. 50 inches
2. 9.1 inches
3. 8 inches
4. 44 inches
Answer: 3
Rationale:
1 inch per 2.5 centimeters.
16. Convert 0.5 liters to an equivalent amount in pints.

1. 1 pint
2. 1.5 pints
3. 2 pints
4. 2.5 pints
Answer: 1
Rationale:
0.5 liters per 500 milliliters; 500 milliliters per 1 pint.
17. Convert 64 ounces into an equivalent amount in pints.
1. 1024 pints
2. 8 pints
3. 4 pints
4. 512 pints
Answer: 3
Rationale:
1 pint = 16 ounces.
18. Convert 1/2 pint to an equivalent amount in tablespoons.
1. 8 tablespoons
2. 64 tablespoons
3. 4 tablespoons
4. 16 tablespoons
Answer: 4
Rationale:
1 pint per 16 ounces; 2 tablespoons per 1 ounce.
19. Convert 0.075 liters into an equivalent amount in teaspoons.
1. 150 teaspoons
2. 15 teaspoons
3. 5 teaspoons
4. 0.5 teaspoon
Answer: 2
Rationale:

0.075 liter per 75 milliliters. 1 teaspoon per 5 milliliters.
20. Convert 12 ounces into an equivalent amount in teaspoons.
1. 36 teaspoons
2. 72 teaspoons
3. 108 teaspoons
4. 12 teaspoons
Answer: 2
Rationale:
1 ounce per 2 tablespoons; 1 tablespoon per 3 teaspoons.

Test Bank for Dosage Calculations: A Multi-Method Approach
Anthony Patrick Giangrasso, Dolores M. Shrimpton
9780132158626

Document Details

Related Documents

Close

Send listing report

highlight_off

You already reported this listing

The report is private and won't be shared with the owner

rotate_right

Select menu by going to Admin > Appearance > Menus

Close
rotate_right
Close

Send Message

image
Close

My favorites

image
Close

Application Form

image
Notifications visibility rotate_right Clear all Close close
image
image
arrow_left
arrow_right