Preview (2 of 6 pages)

Preview Extract

Chapter 3
1. The client is weighed and measured. He is 6 feet tall. Convert his height to inches.
1. 82 inches
2. 70 inches
3. 60 inches
4. 72 inches
Answer: 4
Rationale:
There are 12 inches per 1 foot.
2. The client is having a seizure that lasts for 1 minute and 30 seconds. Convert this to
seconds.
1. 60 seconds
2. 90 seconds
3. 120 seconds
4. 150 seconds
Answer: 2
Rationale:
1 minute per 60 seconds + 30 seconds = 90 seconds.
3. The client walks up and down the hall three times. The hall is 30 yards long, and 1 yard = 3
feet. How many feet did the client walk?
1. 90 feet
2. 180 feet
3. 270 feet
4. 360 feet
Answer: 3
Rationale:
The client walked 30 yards 3 times or 30 × 3 = 90 yards. There are 3 feet in a yard.
4. The client drinks 48 ounces of water during the shift. How many quarts did the client
drink?
1. 1
2. 1.5

3. 2
4. 3
Answer: 2
Rationale:
There are 32 ounces per quart.
5. An infant weighs 144 ounces. Convert this weight to pounds. ______ pounds
Answer: 9
Rationale:
1 pound per 16 ounces.
6. Convert 1800 inches to yards. There are 3 feet in 1 yard.
1. 60 yards
2. 500 yards
3. 1.5 yards
4. 50 yards
Answer: 4
Rationale:
12 inches per foot; 3 feet per 1 yard.
7. Convert four days to minutes.
1. 14,400 minutes
2. 5760 minutes
3. 345,600 minutes
4. 96 minutes
Answer: 2
Rationale:
24 hours per day; 60 minutes per hour.
8. Convert 2 1/4 days to an equivalent amount in minutes.
1. 2880 minutes
2. 3120 minutes
3. 3240 minutes
4. 3360 minutes

Answer: 3
Rationale:
24 hours per day; 60 minutes per hour.
9. Convert 3000 seconds to an equivalent amount in hours.
1. 1 1/4 hours
2. 0.83 hours
3. 50 hours
4. 2.1 hours
Answer: 2
Rationale:
60 seconds per minute; 60 minutes per hour.
10. Convert 4800 minutes to an equivalent amount in days.
1. 3 1/3 days
2. 21 days
3. 200 days
4. 1/2 day
Answer: 1
Rationale:
60 minutes per hour; 24 hours per day.
11. Convert 18 inches per second to an equivalent rate in feet per second.
1. 1.5 feet per second
2. 0.66 feet per second
3. 216 feet per second
4. 3.0 feet per second
Answer: 1
Rationale:
12 inches per foot.
12. Convert 0.25 feet/second inches/foot to an equivalent rate in feet per minute.
1. 240 feet per minute
2. 0.004 feet per minute

3. 0.4 feet per minute
4. 15 feet per minute
Answer: 4
Rationale:
60 seconds per minute.
13. Convert 8 ounces per day to an equivalent rate in pounds per day.
1. 1/4 pound per day
2. 1/2 pound per day
3. 128 pounds per day
4. 2 pounds per day
Answer: 2
Rationale:
16 ounces per 1 pound.
14. Convert 0.75 pounds per minute to an equivalent rate in pounds per hour.
1. 12 pounds per hour
2. 45 pounds per hour
3. 80 pounds per hour
4. 0.0125 pounds per hour
Answer: 2
Rationale:
60 minutes per 1 hour.
15. Convert 10 miles per hour to miles per minute
1. 600 miles per minute
2. 0.17 miles per minute
3. 88 miles per minute
4. 1.46 miles per minute
Answer: 2
Rationale:
60 minutes per 1 hour.
16. Convert 0.5 inches per second to an equivalent rate in feet per minute.

1. 0.25 feet per minute
2. 2.5 feet per minute
3. 0.1 feet per minute
4. 360 feet per minute
Answer: 2
Rationale:
12 inches per 1 foot; 60 seconds per 1 minute.
17. Convert 3 feet per day to an equivalent rate in inches per hour.
1. 15 inches per hour
2. 0.114 inches per hour
3. 1.5 inches per hour
4. 13 inches per hour
Answer: 3
Rationale:
12 inches per foot; 24 hours per day.
18. Convert 1.5 ounces per minute to an equivalent rate in pounds per hour.
1. 1440 pounds per hour
2. 0.4 pounds per hour
3. 5.625 pounds per hour
4. 56.26 pounds per hour
Answer: 3
Rationale:
16 ounces per 1 pound; 60 minutes per 1 hour.
19. Convert 2.5 feet per hour to an equivalent rate in inches per minute.
1. 12.5 inches per minute
2. 0.5 inches per minute
3. 0.0035 inches per minute
4. 1800 inches per minute
Answer: 2
Rationale:

12 inches per 1 foot; 60 minutes per 1 hour.
20. Convert 480 inches per second to feet per minute.
1. 96 feet per minute
2. 0.67 feet per minute
3. 345,600 feet per minute
4. 2400 feet per minute
Answer: 4
Rationale:
12 inches per 1 foot, 60 seconds per 1 minute.

Test Bank for Dosage Calculations: A Multi-Method Approach
Anthony Patrick Giangrasso, Dolores M. Shrimpton
9780132158626

Document Details

Related Documents

Close

Send listing report

highlight_off

You already reported this listing

The report is private and won't be shared with the owner

rotate_right

Select menu by going to Admin > Appearance > Menus

Close
rotate_right
Close

Send Message

image
Close

My favorites

image
Close

Application Form

image
Notifications visibility rotate_right Clear all Close close
image
image
arrow_left
arrow_right