Preview (3 of 9 pages)

Preview Extract

Chapter 4
1. Convert 3.25 L to an equivalent volume in milliliters.
1. 0.00325 mL
2. 0.325 mL
3. 325 mL
4. 3250 mL
Answer: 4
Rationale:
Move the decimal point three places to the right.
2. Convert 300 mL to an equivalent amount in liters.
1. 0.3 L
2. 30 L
3. 0.03 L
4. 3 L
Answer: 1
Rationale:
Move the decimal point three places to the left.
3. Convert 0.75 liters to an equivalent amount in milliliters.
1. 7500 mL
2. 750 mL
3. 7.50 mL
4. 0.00075 mL
Answer: 2
Rationale:
Move the decimal point three places to the right.
4. Convert 4500 mL to an equivalent amount in liters.
1. 45 L
2. 4.5 L
3. 0.45 L
4. 0.045 L

Answer: 2
Rationale:
Move the decimal point three places to the left
5. Convert 2.6 L to an equivalent amount in milliliters.
1. 0.0026 mL
2. 0.026 mL
3. 260 mL
4. 2600 mL
Answer: 4
Rationale:
Move the decimal point three places to the right.
6. Convert 3.4 kg to an equivalent amount in grams.
1. 0.0034 g
2. 0.034 g
3. 340 g
4. 3400 g
Answer: 4
Rationale:
Move the decimal point three places to the right.
7. Convert 3200 g to an equivalent amount in kilograms.
1. 3.2 kg
2. 32 kg
3. 0.0032 kg
4. 0.032 kg
Answer: 1
Rationale:
Move the decimal point three places to the left.
8. Convert 500 mcg to an equivalent amount in milligrams.
1. 500,000 mg
2. 50,000 mg

3. 0.5 mg
4. 0.05 mg
Answer: 3
Rationale:
Move the decimal point three places to the left.
9. Convert 0.04 mg to an equivalent amount in micrograms.
1. 400 mcg
2. 40 mcg
3. 4 mcg
4. 0.4 mcg
Answer: 2
Rationale:
Move the decimal point three places to the right.
10. Convert 4250 milligrams to an equivalent amount in grams.
1. 42.5 g
2. 4.25 g
3. 0.425 g
4. 0.0425 g
Answer: 2
Rationale:
Move the decimal point three places to the left.
11. Convert 25 millimeters to an equivalent length in centimeters.
1. 25 cm
2. 250 cm
3. 2.5 cm
4. 0.25 cm
Answer: 3
Rationale:
Move the decimal point one place to the left.
12. Convert 55 centimeters to an equivalent length in millimeters.

1. 550 mm
2. 5500 mm
3. 5.5 mm
4. 0.55 mm
Answer: 1
Rationale:
Move the decimal point one place to the right.
13. Convert 2.6 centimeters to an equivalent length in millimeters.
1. 260 mm
2. 26 mm
3. 0.26 mm
4. 0.026 mm
Answer: 2
Rationale:
Move the decimal point one place to the right.
14. Convert 0.45 centimeters to an equivalent length in millimeters.
1. 45 mm
2. 4.5 mm
3. 0.45 mm
4. 0.045 mm
Answer: 2
Rationale:
Move the decimal point one place to the right.
15. Convert 0.53 millimeters to an equivalent length in centimeters.
1. 0.053 cm
2. 5.3 cm
3. 53 cm
4. 530 cm
Answer: 1
Rationale:

Move the decimal point one place to the right.
16. Convert 5 feet to an equivalent length in inches.
1. 0.4 in.
2. 50 in.
3. 60 in.
4. 72 in.
Answer: 3
Rationale:
12 inches per 1 foot.
17. Convert 66 inches to an equivalent amount in feet.
1. 6 ft
2. 5.5 ft
3. 792 ft
4. 5.2 ft
Answer: 2
Rationale:
12 inches per 1 foot.
18. Convert 64 ounces to an equivalent amount in pounds.
1. 4 lb
2. 8 lb
3. 12 lb
4. 1024 lb
Answer: 1
Rationale:
16 ounces per 1 pound.
19. Convert 5 pounds to an equivalent amount in ounces.
1. 50 oz
2. 60 oz
3. 72 oz
4. 80 oz

Answer: 4
Rationale:
16 ounces per 1 pound.
20. Convert 2 1/2 pounds to an equivalent weight in ounces.
1. 32 oz
2. 34 oz
3. 36 oz
4. 40 oz
Answer: 4
Rationale:
16 ounces per 1 pound.
21. Convert 20 ounces to an equivalent amount in cups.
1. 2.25 cups
2. 2 cups
3. 5 cups
4. 2.5 cups
Answer: 4
Rationale:
8 ounces per 1 cup.
22. Convert 6 teaspoons to an equivalent amount in tablespoons.
1. 1.5 T
2. 2 T
3. 0.5 T
4. 18 T
Answer: 2
Rationale:
3 teaspoons per 1 tablespoon.
23. Convert 4 ounces to an equivalent amount in tablespoons.
1. 6 T
2. 8 T

3. 12 T
4. 1.33 T
Answer: 2
Rationale:
2 tablespoons per 1 ounce.
24. Convert 48 ounces to an equivalent amount in quarts.
1. 2 qt
2. 1.75 qt
3. 1.5 qt
4. 3 qt
Answer: 3
Rationale:
32 ounces per 1 quart.
25. Convert 2 1/2 quarts to an equivalent amount in pints.
1. 3 pt
2. 4 pt
3. 5 pt
4. 6 pt
Answer: 3
Rationale:
2 pints per 1 quart.
26. Convert 9 teaspoons to an equivalent amount in ounces.
1. 27 oz
2. 4.5 oz
3. 13.5 oz
4. 1.5 oz
Answer: 4
Rationale:
3 teaspoons per 1 tablespoon; 2 tablespoons per 1 ounce.
27. Convert 1/4 cup to an equivalent amount in tablespoons.

1. 15 T
2. 10 T
3. 8 T
4. 4 T
Answer: 4
Rationale:
8 ounces per 1 cup; 1/4 cup = 8 ÷ 1/4 = 2 ounces; 2 tablespoons per 1 ounce; 2 × 2 = 4
tablespoons in 1/4 cup.
28. Convert 8 tablespoons to an equivalent amount in cups.
1. 1/4 cups
2. 1/2 cups
3. 3/4 cups
4. 1 cup
Answer: 2
Rationale:
2 tablespoons per 1 ounce; 8 ÷ 2 = 4 ounces. 8 ounces per 1 cup; 8 ÷ 4 = 1/2 cup.
29. Convert 1/2 ounce to an equivalent amount in teaspoons.
1. 1 t
2. 3 t
3. 4 t
4. 6 t
Answer: 2
Rationale:
1 ounce per 2 tablespoons; 3 teaspoons per 1 tablespoon.
30. Convert 1 quart to an equivalent amount in cups.
1. 10 cups
2. 12 cups
3. 4 cups
4. 8 cups
Answer: 3
Rationale:

1 quart per 2 pints; 1 pint per 2 cups

Test Bank for Dosage Calculations: A Multi-Method Approach
Anthony Patrick Giangrasso, Dolores M. Shrimpton
9780132158626

Document Details

Related Documents

Close

Send listing report

highlight_off

You already reported this listing

The report is private and won't be shared with the owner

rotate_right

Select menu by going to Admin > Appearance > Menus

Close
rotate_right
Close

Send Message

image
Close

My favorites

image
Close

Application Form

image
Notifications visibility rotate_right Clear all Close close
image
image
arrow_left
arrow_right