Preview (3 of 7 pages)

Preview Extract

ATI Nutrition proctored exam Exam latest
Nutritional Principles of Nursing (Rasmussen University)
ATI Nutrition
1. Toddler eating habit
• Allow the child to eat by themselves
• Prepare different foods
Answer: Allow the child to eat by themselves
2. Pt with GT prevent infection
• Discard within 36 hours
• Change tubing 96 hours
Answer: Discard within 36 hours
3. Toddler food choice
• Unsalted popcorn
• Raw carots
• Graham crackers
• Hotdogs
Answer: Graham crackers
4. Patient with N/V
• Whole wheat bread
• Yogart
• Skim milk
• Orange fruit
Answer: Whole wheat bread
5. Foods that mostly allergy for kids
• Eggs
• Peanut butter
Answer: Eggs
6. Pt in TPN watch for adverse effect
• Gain 3.3 lbs/day
Answer: Gain 3.3 lbs/day
7. Pt in GT feeding risk for aspiration
• Flush 30ml of water post feedings
Answer: Flush 30ml of water post feedings

8. Pt with TPN
• Titrate
Answer: Titrate
9. Pt with wasting syndrome what formula you will give
• Increase protein
• Hydrolyzed
Answer: Hydrolyzed
10. School age risk for obesity
• HTN
• DM1
• JRA
• Hypothyroidism
Answer: HTN
11. S/S for hypoglycemia (Select all that apply)
• Weakness
• Headache
• One more ans
Answer: Weakness
Headache
One more ans
12. S/S of hypocalcemia
• Tetany
• Reflex weakness
Answer: Tetany
13. Math question 3 cans each can is 240 it has 1.5 cal/per ml how many total calorie in ml
240 X 3 = 720 X 1.5 = 1080
• 1080
Answer: 1080
14. Jewis Pt what food need to take out in the tray
• Bacon
Answer: Bacon
15. Jewis food choice
• Baked chicken over rice
Answer: Baked chicken over rice

16. Seventh day Adventist food that they cannot have
• Coffee
Answer: Coffee
17. Pt with wound what medication can cause dehiscence
• Prednisone
• Omeprazole
• Zolmitrapan
• Verimipril
Answer: Prednisone
18. Pt has difficulty swallowing due to stomatitis….. what diet is appropriate
• Liquid
• Clear
• Pureed
• Light diet
Answer: Pureed
19. Pt with dysphagia what intervention you will do
• Let patient rest before meals
Answer: Let patient rest before meals
20. Diet for patient with Dumping syndrome
• High protein
Answer: High protein
21. Pt is gaining weight what lab value has to watch
• T3 220
• K 3.5
• Ca 8
• Na 145
Answer: T3 220
22. Infant with Gerd and vomiting, intervention
• Elevate head at 20 degree when feeding
• Position in side laying
Answer: Position in side laying
23. Obese Patient what disease can contribute
• PUD
• Gerd

• Crohns
• Celiac
Answer: Gerd
24. Pregnant Pt
• Increase Folate
Answer: Increase Folate
25. Pt with intermittent feeding intervention to prevent N/V
• Warm formula within room temperature
Answer: Warm formula within room temperature
26. Pt with TPN nurse noticed abdominal distention what you will do
• Check residual
Answer: Check residual
27. Pt wanting to loss weight
• Identify motivation
• Set up goal
• Identify modified diet
Answer: Identify modified diet
28. Pt with CKD what diet to give
• Decrease protein
• Increase protein
• Decrease Calcium
• Increase calcium
Answer: Decrease protein
29. Complete protein diet for toddler
• Scrambled eggs
• Peanut butter
• Peas
Answer: Scrambled eggs
30. Pt. with Celiac disease what food you will give
• Rice with chicken
• Rye bread
• Barly
• Whole wheat bread
Answer: Rice with chicken

31. Aids patient having diarrhea intervention
• Give 8oz of fluids every after episode of diarrhea
Answer: Give 8oz of fluids every after episode of diarrhea
32. Good choice of oil
• Palm oil
• Canola oil
• Lard
Answer: Canola oil
33. 6 lbs infant in 6 months how the weight will be
14
• 15
• 12
• 16
Answer: 12
34. Risk for CA in female
• drink 2 glasses of wine a day
Answer: drink 2 glasses of wine a day
35. Pt risk for Diabetes
• cholesterol 230
• triglyceride
• HDL 78
Answer: cholesterol 230
36. Pt is malnourish what lab support the dx
• Pre albumin
Answer: Pre albumin
37. Pregnant calorie intake
• Increase 500cal
Answer: Increase 500cal
38. DASH diet
• Increase calcium
Answer: Increase calcium
39. CVA diet
• Smoke salmon
Answer: Smoke salmon

40. Increase protein to which of the following patient
• 21% total burn
Answer: 21% total burn
41. Pregnant taking Amoxicillin
• Pump before 1 hour discard and breastfeed
• Give baby formula
• Continue breastfeeding
Answer: Continue breastfeeding
42. Medication for hypertension what food is contraindication except
• Bake potato
• Avocado
• Peaches
Answer: Peaches
43. Coumadin contraindication
• Vit. K
Answer: Vit. K
44. What food is low in Phosphorous
• Milk
• Cheese
• Slice of apple
Answer: Slice of apple
45. Food rich in Folate
• Beef liver
Answer: Beef liver
46. Diet for Pt with pancreatitis
• Limit calcium
• Offer 5-6 meals
Answer: Offer 5-6 meals
47. Patient taking Calcium supplement advise
• Chose supplement Calcium with Vitamin D
Answer: Chose supplement Calcium with Vitamin D
48. Anorexic Patient
• Schedule meals same time
Answer: Schedule meals same time

49. Breast feeding mom need further teaching
• I will add water to the formula
Answer: I will add water to the formula
50. Tyramine what food to avoid
• Cheese
• Avocado
Answer: Cheese

Document Details

Related Documents

person
Isabella Thomas View profile
Close

Send listing report

highlight_off

You already reported this listing

The report is private and won't be shared with the owner

rotate_right
Close
rotate_right
Close

Send Message

image
Close

My favorites

image
Close

Application Form

image
Notifications visibility rotate_right Clear all Close close
image
image
arrow_left
arrow_right